長期養尊處休,Venus身材都有少少發福,去年9月28日還穿上bra top運動裝,騷肉感身材。想不到不足一年,Venus已經回復狀態,今日在IG上載了做gym的片段,她身穿黑色bra top及運動短褲,盡顯小蠻腰外,還見到有線條分明的馬甲線,雖然望落有點過瘦,條瘦似得番21吋,但Venus似乎好滿意,並留言:「Stay positive」。

 

 

不少網友都大讚她身型好fit,留言:「超正」、「好火辣」、「perfect waist」等,陳瀅亦有留言:「on fire」,而有人問她是否實行生酮糖飲食,她就回覆沒有。

 

 

搬入貝沙灣豪宅居住,Venus就話冇乜所謂:「其實已經畀人跟咗幾日,初頭都擔心唔知咩事,因為我咁悶都跟,咁我覺得冇乜事嘅,因為都係一件開心事嚟,住得舒適。」對於被指居住環境升呢全靠男友付出, Venus 就表示唔同意:「其實我都有一齊努力,不過好開心住到一個好環境。」

留下一個答复

Please enter your comment!
Please enter your name here