現年39歲的楊怡與羅仲謙結婚兩年多,一直恨生B,更嘗試不同秘方,可惜至今仍未「報喜」,兩個月後便踏入40歲的她難免壓力大增!身為「愛妻號」的阿謙全力配合,推掉出埠工作留港「侍產」,闊別無綫3年再拍劇。養生多時等生B的楊怡日前現身中環,谷極唔肥依然纖瘦,至於阿謙就日日做Gym操肌,等老婆Order。

羅仲謙 肌肉的圖片搜尋結果

楊怡早年與年輕5歲的阿謙發展姊弟戀,2016年拉埋天窗。十分喜歡小朋友的他們雖然一 直努力造人,但經常因工作分隔兩地。去年底,楊怡曾表示已準備好做媽媽,並推掉所有劇集停工休息,打算調理身體等生豬B,奈何至今仍未成事。

楊怡 羅仲謙的圖片搜尋結果

羅仲謙和太太楊怡結婚將近3年,兩人熱愛小朋友,但因謙仔經常往返內地拍劇,生B行動只有一拖再拖。謙仔笑言:「其實計劃咗好耐,但係冇實行,因為其實生小朋友真係要好刻意,例如時間上要配合啦,但如果個人唔喺香港嘅時候,一切都係空談,嚟近下半年我會主力留喺香港,咁所以今年會努力啲實行啦。」

楊怡 羅仲謙的圖片搜尋結果

羅仲謙 楊怡的圖片搜尋結果

談到太太楊怡心急生B,謙仔直言跟太太也想生B,所以會選擇留港拍劇。他說:「早上開工,夜晚又開工(造人)!這一年太太暫時不會拍劇,主要登台同出席活動,因為拍劇時不擔保有BB,如有小孩好難交待,不可以跟劇組話乜都唔做,難道我蹲在現場看實她嗎!」謙仔坦言希望今年內有BB,更認為仔或女也無所謂,但若有兒子先不會有大壓力,最好懷上龍鳳胎。他說:「我的媽媽是孖生,如果隔代遺傳,我咪好猛料囉!」

 

 

楊怡的圖片搜尋結果

留下一個答复

Please enter your comment!
Please enter your name here